Απολαύστε τον ήλιο και την θάλασσα της Χαλκιδικής με το ANEMOESSA

Χαρακτηριστικά

______________________

BUILT: 2008
ΜΑSTER: 1
PAX: 8+3
CABINS: 4+2
TOILETS/HEADS: 4
Place: Xalkidiki

Click here for more Specifications

Εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες…

 

Δείτε και ανακαλύψτε τη Χαλκιδική και τα ελληνικά νησιά, ταξιδεύοντας με πολυτελή μεγάλα ή μικρά γιωτ . Η εταιρεία μας από το 2006 σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξτε το σκάφος που σας ενδιαφέρει, μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών όπως Μοtor Yachts, Motor Sailers, Sailing Yachts και να απολαύσετε την εμπειρία της κρουαζιέρας με ασφάλεια και σε προσιτή τιμή.

Δείτε φωτογραφίες από το ANEMOESSA

Το Luxury Motor Sailer ANEMOESSA ’88 κατασκευάστηκε το 2008 σε παραδοσιακό καρνάγιο στον Λιµένα της Θάσου από τεχνίτες µε µεγάλη εµπειρία και µε πολύ µεράκι. Το σκάφος είναι χειροποίητο και κατασκευασµένο εξολοκλήρου από ξυλεία.

Το κατάστρωµα του σκάφους είναι ιδανικό τόσο για συναρπαστική ιστιοπλοία όσο και για απολαυστική ηλιοθεραπεία. Διαθέτει πλήρη εξοπλισµό για ιστιοπλοΐα εξασφαλίζοντας στους λάτρεις της θάλασσας πραγµατικά αξέχαστες εµπειρίες. Στο πλωριαίο τµήµα του σκάφους µπορεί κάποιος να απολαύσει στο µπροστινό σαλόνι τον ήλιο και τον καφέ του. Το ανώτερο τµήµα του σκάφους προσφέρει άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση. Προχωρώντας προς την πρύµνη του σκάφους συναντάµε τη µεγάλη υπαίθρια τραπεζαρία χωρητικότητας 10 ατόµων και το εξωτερικό πιλοτήριο. Το πιλοτήριο διαθέτει το σύστηµα διεύθυνσης, τα όργανα πλοήγησης καθώς και τον εξοπλισµό της ιστιοπλοίας. Στο πίσω µέρος του καταστρώµατος συναντάµε την είσοδο του σκάφους. Η επιβίβαση και η αποβίβαση γίνονται µέσω υδραυλικής πασαρέλα. Στο µέσο του σκάφους υπάρχει και η υδραυλική σκάλα µπάνιου για εύκολη πρόσβαση από και προς τη θάλασσα µε ντους.

Στο εσωτερικό του σκάφους συναντάµε το µεγάλο σαλόνι που µπορεί να Φιλοξενήσει εως και 8 καλεσµένους και διαθέτει τηλεόραση 32″ LCD Full HD µε σύστηµα κινηµατογράφου όπου µπορούµε να απολαύσουµε ταινίες σε απίστευτη ποιότητα ήχου και εικόνας. Σε άµµεση επικοινωνία υπάρχει η εσωτερική τραπεζαρία χωρητικότητας 8 ατόµων. Τους χώρους του επιπέδου αυτού συµπληρώνουν η κουζίνα και το εσωτερικό πιλοτήριο. Η κουζίνα διαθέτει πλήρη εξοπλισµό όπως ψυγείο-καταψύκτη, Φούρνο, εστίες, πλυντήριο πιάτων και ρούχων, καφετιέρα Κ.α.

Προχωρώντας στους χώρους των δωµατίων συναντούµε τις τέσσερις σουίτες που µπορούν να φιλοξενήσουν 8 άτοµα. Στο πίσω µέρος είναι η Master Suite µε υπέρδιπλο κρεβάτι και προσωπικό µπάνιο µε υδροµασάζ. Εκατέρωθεν του διαδρόµου υπάρχουν δυο σουίτες που Φιλοξενούν συνολικά 4 άτοµα καθώς επίσης και το ένα µπάνιο το οποίο διαθέτει και αυτό υδροµασάζ. Στο πλωριαίο τµήµα υπάρχει η δεύτερη Master Suite µε υπερδιπλο κρεβάτι και µπάνιο µε υδροµασάζ το οποίο µοιράζεται µε τη µία σουίτα. Όλες οι σουίτες διαθέτουν τηλεοράσεις 24″ Full HD µε σύστηµα DVD Surround System. Επίσης στο πίσω µέρος του σκάφους δίπλα στο µηχανοστάσιο υπάρχουν δυο ακόµα καµπίνες πληρώµατος µε το µπάνιο τους.

Το Motor Sailer ANEMOESSA ’88 αποτελεί το ιδανικό µέσο για να απολαύσετε υπερπολυτελείς διακοπές, προσφέροντας σας µια αξέχαστη εµπειρία.

Screen Shot 2016-03-18 at 10.50.48